Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

A weboldal használatára az alább olvasható feltételek érvényesek, melyeket teljes mértékben el kell fogadnia. A weboldal kereskedelmi felhasználása megköveteli, hogy egyet értsen a felhasználási feltételekkel, beleértve a bizonyos szakaszokban meghatározott Fizetési és Szállítási információkkal, a Jótállásra (Garancia), valamint a Vásárlás lemondására vonatkozó feltételekkel.

Adatvédelem:

módosítva 2019.05.24-én


Kért adatok


A személyes adatok feldolgozására és az ilyen adatok szabad áramlására vonatkozó 2016/679 / EK általános adatvédelmi rendelet (GDPR) szerint a www.militarysurplus.ro köteles biztonságos és csak a megadott célokra az Ön által megadott személyes adatokat.

A www.militarysurplus.ro honlapot az SC MILITARY SURPLUS SRL üzemeltette, amely az Matei Corvin utca 202 szam, Nagyvarad, Bihar megye, a J5 / 1495/2018 számon nyilvántartásba vett kereskedelmi nyilvántartásban.


A www.militarysurplus.ro olyan személyes adatok üzemeltetője, amelyet Ön (az érintett személy) küld nekünk.


Miért van szükségünk adatokra?


Az Ön személyes adatait az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk Önnek:
• A megbízás feldolgozása és a kívánt termékek és szolgáltatások biztosítása;
• Az általunk kínált termékek és szolgáltatások értékelése;
• Annak érdekében, hogy regisztrált felhasználóként hozzáférhessen a webhely szolgáltatásaihoz;
• A webhely igazgatásához
• A webhely elemzésére és fejlesztésére, a kereskedelmi ajánlatra és a hirdetésre, amelyet elvégezünk;
• Annak érdekében, hogy részt vehessen versenyeken, promóciókban;
• Nem kereskedelmi vagy adminisztratív üzenetek küldésére (webhelyváltozások, felhasználói fiókok stb.);
• Ajánlatok, promóciók, hirdetések és marketingek benyújtása a www.militarysurplus.ro tevékenységre, amennyiben Ön beleegyezett.

Mit fogunk csinálni az adatokkal?


Az Ön személyes adatait a cég székhelyén dolgozzák fel. Az adatok tárolása és tárolása Románia területén történik.

Személyes adatait átadhatjuk más olyan cégeknek is, amelyekkel partnereink vagyunk, de csak a részükre és kizárólag az ebben a dokumentumban megjelölt célokra vonatkozó titoktartási kötelezettség alapján. Az online fizetéshez szükséges információk a fizetésfeldolgozók használatának feltételei, és a www.militarysurplus.ro nem fogja kérni vagy tárolni semmilyen adatot a kártyájára vonatkozóan.

Információkat közlünk, ha ez indokolt ahhoz, hogy megvédjen minket a csalás ellen, védje jogainkat vagy tulajdonunkat. Lehet, hogy közzé kell tennünk az Ön információit annak érdekében, hogy eleget tegyünk a hatóságok jogi kérelmeire vonatkozó jogi kötelezettségnek. Személyes adatait csak akkor közlik, ha jóhiszeműen hiszünk abban, hogy a törvénynek megfelelően kötelezünk rá.

Mennyi ideig tartjuk az adatokat


Az információkat mindaddig tároljuk, ameddig a jogszabályok előírják. Ha nincsenek törvényi előírások, csak azokat tároljuk, ameddig csak tudunk szolgáltatásainkat. Kérelem alapján küldött a következő e-mail www.militarysurplus.ro privacy@militarysurplus.ro vagy a rendelkezésre álló lehetőségeket a felhasználói fiók a helyszínen, akkor kérheti törlését a számla és törlés vagy anonimizálás adat.

Minden olyan személyes adatot, amelyet marketing célokra tartunk, mindaddig megőrzi, amíg nem értesíti velünk, hogy többé nem szeretné megkapni ezt az információt.

Melyek a jogaid?

Ha úgy gondolja, hogy az Ön tulajdonában lévő személyes adatai helytelenek vagy hiányosak, akkor kérheti, hogy ezeket az információkat megvizsgálják, javítsák vagy törölje.

Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben a privacy@militarysurplus.ro címen.


Ha panaszkodni szeretne arról, hogy hogyan kezeltük az adataidat, kérjük, írjon nekünk e-mailben a privacy@militarysurplus.ro címen. Felülvizsgáljuk a panaszt, és veled dolgozunk a probléma megoldása érdekében.


Az összes GDPR jogszabály, beleértve a hivatalos fordításokat, olvasható és letölthető ebből a weboldalról

Szállítás:

A szállítás idejét és díját befolyásolhatja a szállítás helye, illetve a csomag súlya és nagysága. A szállítási díjat kizárólag a Szállítási cég (Gyorsfutár) határozza meg és a megrendelés teljes összege tartalmazza azt. Cégünk nem határoz meg külön szállítási költséget és természetesen nem is kapja meg ezeket a szállítási díjakat. Ezért a szolgáltatásért további költséget nem számolunk fel.

A termékek lehetnek vagy nem lehetnek a saját raktárunkon. Ezért a rendelések van amikkor késnek.

Egy megrendelt termék visszatérítése:

A törvény előírása szerint: "A fogyasztónak joga van visszamondani a rendelést 14 munkanapon belül, anélkül, hogy megindokolja azt, és ez nem von maga után semmilyen büntetést. Az egyetlen közvetlen költség, amely a fogyasztót terhelheti az a termék visszaküldésének a díja lehet."

Alapvető szempontok a termék visszatérítési jogának az érvényesítésére:


- A termék szállítási költsége a fogyasztót terheli.
- A termékek tökéletes állapotban kell legyenek, használatra utaló jelek, nyomok vagy kopás nélkül.
- A termékeket kizárólag az eredeti csomagolásban lehet visszaküldeni, mégpedig úgy, hogy azt semmi sérülés ne érhesse. A hozzá tartozó kiegészítőkkel és az eredeti védő-csomagolással.
- A lezárt, becsomagolt termékeket úgy kell visszaküldeni, hogy azok ne sérüljenek és semmi jelét ne mutassák a használatnak.

Ha a termék úgy kerül visszaküldésre, hogy azt már nem lehet új állapotúként értékesíteni, fentartjuk a jogot, hogy díjat számoljunk fel a termék rendbe tételére, annak eredeti állapotára való hozataláért (ha lehetséges) vagy hogy fedezze az árkülönbséget, amely, mint használt termék eladásából származik vagy kérésre visszaküldjük a terméket, mely esetben a szállítási díj a vásárlót terheli.

A fentebb leírtak bármelyikének a be nem tartása megszünteti a termék visszatérítésének a jogát.
A fogyasztó nem jogosult kérni a szerződés megszűnését, ha a hiba csekély.
A pénz visszatérítése legtöbb 30 napon belül megtörténik, a termék visszaküldését követően.

Termékek, melyek nem jogosultak a visszatérítésre:
- Jogi személy által vásárolt termékek
- Egy különleges megrendelés részeként vásárolt termék vagy termékek.
- Fogyóeszközök.
- Használt vagy kopott termékek.

Ha a vásárolt termék nem felel meg a műszaki leírásnak vagy hibás, a vásárló a termék cseréjére és ingyenes szállításra jogosult, vagy a vásárló kérésére a termék árának a visszatérítésére.
Ahhoz, hogy a vásárló ezt a lehetőséget érvényesítse, köteles értesíteni a boltot a csomag átvételétől számított 24 órán belül. Ha ez nem történik meg, a szabványos Garanciális feltételek lépnek érvénybe.

Garanciális feltételek:


- Nem minden termék rendelkezik egyenlő garanciával, ezt nagyban befolyásolja a termék természete.
- A garanciális idő minden terméknél külön jelezve van és a gyártó / beszállító által megbecsült működési idő alapján kerül meghatározásra.
- A garanciára jogosult termékek egy garancialevéllel és egy számlával kerülnek kiküldésre (ezek másolata e-mailben is el lesz küldve elektronikus formában). Ha a garancialevél hiányzik, erről a vásárlónak értesítenie kell a boltot a csomag átvételétől számított 24 órán belül. Ha ez nem történik meg, a megvásárolt termék elveszíti a garanciára való jogosultságot.
- A vásárló köteles értesíteni a boltot a termék meghibásodásának pillanatában (lehetőleg még aznap) telefonon vagy e-mailen keresztül.
- A garancia érvényesítéséhez a terméket annak eredeti dobozába és megfelelően be kell csomagolni, minden tartozékával és védő csomagolásával együtt, illetve mellékelni egy másolatot a számláról, továbbá a garancialevél eredeti példányát. Ha ez nem történik meg, a megvásárolt termék elveszíti a garanciára való jogosultságot.
- Az ügyfél ingyenes szállításra jogosult abban az esetben, ha a termék nem felel meg a leírásnak és a termék rendbetétele a boltunkban, vagyis a militarysurplus.ro-ban történik meg.
- Abban az esetben, ha a termék hibás működése a Használati utasításban / Kézikönyvben leírtak be nem tartása miatt következett be, a visszaküldés díja teljes mértékben a fogyasztót terheli
.
- A termék rendbetételének vagy cseréjének ideje a vásárló és az eladó közös megegyezésén alapszik, de nem haladhatja meg a 15 naptári napot.

IdoSell Trusted Reviews
4.76 / 5.00 180 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2021-04-10
The Best ! Thank you so much !
2021-04-07
Először rendeltem, nagyon megvagyok elégedve !! Már másoknak is ajánlottam.
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel