Pontok beszerzése és cseréje

Hűségprogramunk vonzóbbá teszi az üzletünkben való vásárlást. A boltunkban regisztrált minden felhasználó pontokat gyűjthet a termékek megvásárlására, véleményküldésre és hírlevél feliratkozására. Az Ön feladata, hogy mire használja a pontokat.

Egy pont 2,21Ft..

Figyelem!!!

A viszonteladói megrendelések vagy a megrendelések esetében, amelyekre már volt közvetlen tárgyalásos kedvezmény, a pontok nem érhetők el.

A vásárláshoz pontokat kap

Nagyra értékeljük a boltunk minden tevékenységét. Ezért minden vásárlást a hűségprogram pontjai kapnak. A pontok száma a megvásárolt termék árától függ. A vásárlási folyamat során megkapja az adott termék megvásárlásával kapcsolatos pontok számát.

50 PTSfor each
3688 Ftspent

Vélemények küldése a termékekről

Ön is kaphat néhány pontot minden, az általunk elfogadott, a termék véleményéről. Bármelyik terméket megjegyezhet, és sok pontot kaphat ilyen véleményekért. Óvatos! A termékekre vonatkozó megjegyzéseknek szigorúnak kell lenniük a boltunkban vásárolt termékek tekintetében. Nem fogjuk figyelembe venni azokat a megjegyzéseket, amelyek termékeinket nem vásárolták meg a boltunkból.

25PTSfor every
accepted
opinion

Iratkozzon fel hírlevelünkre

A hírlevélre regisztráló regisztrált ügyfelek pontokat is kapnak. A hírlevélnek köszönhetően e-mailben tájékoztatást kaphat a különleges ajánlatokról, újdonságokról és egyéb látnivalókról.

50 PTSfor subscribing
to newsletter

Csere pontok kedvezménnyel

Ha már van pontja a fiókjában, akkor kedvezményt kaphat. A kedvezmény összege az összegyűjtött pontok számától függ.

Hány pontom van?
A fiókba való bejelentkezés után ellenőrizheti a gyűjtött pontok számát a "Hűségprogram" részben.Keresse fel fiókját, hogy ellenőrizze a pontokat.

Hogyan vásárolhatunk termékeket pontokra?
Jelentkezzen be a boltba, és menjen a pontokhoz elérhető termékhez. Az alábbi linkre kattintva megtekintheti az összes olyan terméket, amely a boltunkban található pontokhoz elérhető.Tekintse meg az összes pontot

Ha már van egy termékkártyán, kattintson a "Pontok vásárlása" gombra. Más termékeket vásárolhat a kosárba való hozzáadásával, és a megrendelést a boltban lévő értesítés követésével helyezheti el.
A pontok megvásárlásának gombja csak olyan termékek esetében érhető el, amelyekre elegendő pont van.

IdoSell Trusted Reviews
4.76 / 5.00 180 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2021-04-10
The Best ! Thank you so much !
2021-04-07
Először rendeltem, nagyon megvagyok elégedve !! Már másoknak is ajánlottam.
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel