Adatvédelem

Adatvédelem:

módosítva 2019.05.24-én


Kért adatok


A személyes adatok feldolgozására és az ilyen adatok szabad áramlására vonatkozó 2016/679 / EK általános adatvédelmi rendelet (GDPR) szerint a www.militarysurplus.ro köteles biztonságos és csak a megadott célokra az Ön által megadott személyes adatokat.

A www.militarysurplus.ro honlapot az SC MILITARY SURPLUS SRL üzemeltette, amely az Matei Corvin Str. Nr. 202, Oradea, Jud. Bihor, a J5 / 1495/2018 számon nyilvántartásba vett kereskedelmi nyilvántartásban.


A www.militarysurplus.ro olyan személyes adatok üzemeltetője, amelyet Ön (az érintett személy) küld nekünk.


Miért van szükségünk adatokra?


Az Ön személyes adatait az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk Önnek:
• A megbízás feldolgozása és a kívánt termékek és szolgáltatások biztosítása;
• Az általunk kínált termékek és szolgáltatások értékelése;
• Annak érdekében, hogy regisztrált felhasználóként hozzáférhessen a webhely szolgáltatásaihoz;
• A webhely igazgatásához
• A webhely elemzésére és fejlesztésére, a kereskedelmi ajánlatra és a hirdetésre, amelyet elvégezünk;
• Annak érdekében, hogy részt vehessen versenyeken, promóciókban;
• Nem kereskedelmi vagy adminisztratív üzenetek küldésére (webhelyváltozások, felhasználói fiókok stb.);
• Ajánlatok, promóciók, hirdetések és marketingek benyújtása a www.militarysurplus.ro tevékenységre, amennyiben Ön beleegyezett.

Mit fogunk csinálni az adatokkal?


Az Ön személyes adatait a cég székhelyén dolgozzák fel. Az adatok tárolása és tárolása Románia területén történik.

Személyes adatait átadhatjuk más olyan cégeknek is, amelyekkel partnereink vagyunk, de csak a részükre és kizárólag az ebben a dokumentumban megjelölt célokra vonatkozó titoktartási kötelezettség alapján. Az online fizetéshez szükséges információk a fizetésfeldolgozók használatának feltételei, és a www.militarysurplus.ro nem fogja kérni vagy tárolni semmilyen adatot a kártyájára vonatkozóan.

Információkat közlünk, ha ez indokolt ahhoz, hogy megvédjen minket a csalás ellen, védje jogainkat vagy tulajdonunkat. Lehet, hogy közzé kell tennünk az Ön információit annak érdekében, hogy eleget tegyünk a hatóságok jogi kérelmeire vonatkozó jogi kötelezettségnek. Személyes adatait csak akkor közlik, ha jóhiszeműen hiszünk abban, hogy a törvénynek megfelelően kötelezünk rá.

Mennyi ideig tartjuk az adatokat


Az információkat mindaddig tároljuk, ameddig a jogszabályok előírják. Ha nincsenek törvényi előírások, csak azokat tároljuk, ameddig csak tudunk szolgáltatásainkat. Kérelem alapján küldött a következő e-mail www.militarysurplus.ro privacy@militarysurplus.ro vagy a rendelkezésre álló lehetőségeket a felhasználói fiók a helyszínen, akkor kérheti törlését a számla és törlés vagy anonimizálás adat.

Minden olyan személyes adatot, amelyet marketing célokra tartunk, mindaddig megőrzi, amíg nem értesíti velünk, hogy többé nem szeretné megkapni ezt az információt.

Melyek a jogaid?

Ha úgy gondolja, hogy az Ön tulajdonában lévő személyes adatai helytelenek vagy hiányosak, akkor kérheti, hogy ezeket az információkat megvizsgálják, javítsák vagy törölje.

Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben a privacy@militarysurplus.ro címen.


Ha panaszkodni szeretne arról, hogy hogyan kezeltük az adataidat, kérjük, írjon nekünk e-mailben a privacy@militarysurplus.ro címen. Felülvizsgáljuk a panaszt, és veled dolgozunk a probléma megoldása érdekében.


Az összes GDPR jogszabály, beleértve a hivatalos fordításokat, olvasható és letölthető ebből a weboldalról

IdoSell Trusted Reviews
4.76 / 5.00 180 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2021-05-17
Everything was fine! Thank you!
2021-04-19
Good items , good delivery
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel